Genvejsmenu

Du kan aktivere integration af genvejsmenuen ved at klikke på Opsætning > Angiv programpræferencer ... (eller trykke på cmd+,) > sektionen Genvejsmenu og markere indstillingen Integrer i genvejsmenuen. Du skal logge af og genstarte computeren, for at ændringerne kan træde i kraft. Indstillinger i genvejsmenuen er tilgængelige i vinduet Finder, når du klikker på Ctrl og klikker på en hvilken som helst fil.

Du kan også vælge indstillinger, der vises i genvejsmenuen. Du kan få vist indstillingen Scan kun, der giver dig mulighed for at scanne den valgte fil. Indstillingen Rens kun giver dig mulighed for at rense den valgte fil fra genvejsmenuen. Anvend rensning, hvis en fil er blevet angrebet af en virus, som har skadelig kode vedhæftet. I så fald skal du først forsøge at rense den inficerede fil for at gendanne den til den oprindelige form. Hvis filen udelukkende indeholder skadelig kode, slettes den.

Hvis du vælger indstillingen Alle, kan du udføre følgende opgaver fra genvejsmenuen:

Send eksempler til ESET

Scan

Rens

Føj filer til karantæne

Cyber_Security_Context_Menu_01