Importer og eksporter indstillinger

Hvis du vil importere en eksisterende konfiguration eller eksportere din konfiguration af ESET Cyber Security Pro, skal du klikke på Opsætning > Importér og eksportér indstillinger.

Import og eksport er praktisk, hvis du skal sikkerhedskopiere den aktuelle konfiguration af ESET Cyber Security Pro, så den kan bruges senere. Eksport af indstillinger er også velegnet for brugere, der vil anvende deres foretrukne konfiguration af ESET Cyber Security Pro på flere systemer. Du kan nemt importere en konfiguraqtionfil for at overføre de ønskede indstillingers.

IMPORT_EXPORT

Hvis du vil importere en konfiguration, skal du vælge Importér indstillinger og klikke på Gennemse for at navigere til den konfigurationsfil, du vil importere. Hvis du vil eksportere, skal du vælge Eksportér indstillinger og bruge browseren til at vælge en placering på din computer, hvor du vil gemme konfigurationsfilen.