Konfiguration af proxyserver

Indstillinger for proxyserver kan konfigureres i Konfiguration > Indtast programpræferencer... (eller tryk på cmd+,) > Proxyserver. Specifikation af proxyserveren på dette niveau vil definere globale indstillinger for proxyserveren til alle ESET Cyber Security Pro-funktioner. Parametre, der er defineret her, vil blive anvendt af alle moduler, der kræver forbindelse til internettet. ESET Cyber Security Pro understøtter godkendelsestyperne Basisadgang og NTLM (NT LAN Manager).

Hvis du vil specificere proxyserverindstillinger til dette niveau, skal du markere Brug proxyserver og indtaste IP-adressen eller URL'en for proxyserveren i feltet Proxyserver. I feltet Port skal du angive den port, hvor proxyserveren accepterer forbindelserne (standard er 3128). Du kan også klikke på Registrer for at få programmet til at udfylde begge felter.

Hvis kommunikation med proxyserveren kræver godkendelse, skal du angive et gyldigt brugernavn og en gyldig adgangskode i de relevante felter.