Administratorrettigheder

ESET Cyber Security Pro indstillinger kan være meget vigtige for din organisations sikkerhedspolitik. Uautoriserede ændringer kan bringe stabiliteten og beskyttelse af dine systemer i fare. Du kan derfor definere, hvilke brugere der har tilladelse til at redigere programkonfigurationen.

Angiv brugere med administratorrettigheder ved at klikke på Opsætning > Angiv programpræferencer ... (eller trykke på cmd+,) > Rettigheder. Vælg brugerne eller grupperne på listen til venstre, og klik på Tilføj. Hvis du vil have vist alle systembrugere/-grupper, skal du vælge Vis alle brugere/grupper. Fjern en bruger ved at vælge et navn på listen Valgte brugere til højre og klikke på Fjern.

note

Om opgradering

Hvis du lader listen Valgte brugere stå tom, anses alle brugere for at have administratorrettigheder.