Användargränssnitt

Konfigurationsalternativen i användargränssnittet justerar programmet så att det uppfyller dina behov. Du når dessa alternativ från huvudmenyn genom att klicka på Inställningar > Ange programinställningar... (eller trycka på cmd+,) > Gränssnitt.

Aktivera startbilden i ESET Cyber Security Pro genom att välja Visa startbild vid start.

Med Aktuellt program i docka kan du visa ESET Cyber Security Pro-symbolen ECS_icon i macOS-dockan och växla mellan ESET Cyber Security Pro och andra program som körs genom att trycka på cmd+tab. Ändringarna verkställs när du startar om ESET Cyber Security Pro (utlöses vanligen när datorn startas om).

Med alternativet Använd standardmeny kan du använda vissa tangentbordsgenvägar (se Tangentbordsgenvägar) och visa standardmenyobjekt (Användargränssnitt, Inställningar och Verktyg) på macOS menyfält (högst upp på skärmen).

Aktivera knappbeskrivningar för vissa alternativ i ESET Cyber Security Pro genom att välja Visa knappbeskrivning.

Med Visa dolda filer kan du visa och välja dolda filer i inställningen Genomsökningsobjekt i Genomsökning av datorn.

Som standard visas ESET Cyber Security Pro-ikonen ECS_icon bland menyfältstilläggen till höger i macOS menyfält (överst på skärmen). Om du vill inaktivera detta avmarkerar du Visa ikon i menyfältstillägg. Ändringen verkställs när du startar om ESET Cyber Security Pro (utlöses vanligen när datorn startas om).