Tangentbordsgenvägar

Tangentbordsgenvägar som kan användas med ESET Cyber Security Pro:

cmd+, - visar ESET Cyber Security Pro-preferenser,

cmd+O - ändrar storlek på huvudfönstret i ESET Cyber Security Pro till standardstorlek och flyttar det till bildskärmens mitt,

cmd+Q - döljer ESET Cyber Security Pro-GUI-huvudfönstret. Du kan öppna det genom att klicka på ESET Cyber Security Pro-ikonen ECS_icon i macOS-menyfältet (överst på skärmen),

cmd+W - stänger ESET Cyber Security Pro-GUI-huvudfönstret.

Följande tangentbordsgenvägar fungerar endast om alternativet Använd standardmeny är aktiverat i Inställningar > Ange programinställningar... > Gränssnitt:

cmd+alt+L – öppnar avsnittet Loggfiler,

cmd+alt+S – öppnar avsnittet Schemaläggare,

cmd+alt+Q – öppnar avsnittet Karantän.