Varningar och meddelanden

I avsnittet Varningar och meddelanden går det att konfigurera hur varningar om hot och systemmeddelanden hanteras i ESET Cyber Security Pro.

Inaktiveras Visa varningar, så inaktiveras alla varningsfönster, vilket endast rekommenderas i vissa situationer. Vi rekommenderar att detta alternativ ställs in på standardinställningen (aktiverat). Avancerade alternativ beskrivs i det här kapitlet.

Välj alternativet Visa meddelanden på skrivbordet för att aktivera varningsfönster som inte kräver användaråtgärder för att visas på skrivbordet (som standard det övre högra hörnet på skärmen). Det går att definiera tidsperioden för vilken ett meddelande visas genom att justera värdet Stäng meddelanden automatiskt efter X sekunder (5 sekunder som standard).

Från och med version 6.2 av ESET Cyber Security Pro kan du även förhindra att vissa skyddstatusar visas på programmets huvudskärm (fönstret Skyddsstatus). Mer information om detta finns i Skyddsstatusar.