Uppstartsskydd

Kontroll av filer som startas genomsöker automatiskt filer vid systemstart. Som standard körs denna genomsökning regelbundet som en schemalagd uppgift när en användare loggat in eller efter en uppdaterig av detekteringsmodulerna. Du kan ändra ThreatSense-motons parameterinställningar för genomsökning vid start genom att klicka på knappen Inställningar. Du kan läsa mer om ThreatSense-motorns inställningar i det här avsnittet.