Updatetaken maken

Updates kunnen handmatig worden geactiveerd door in het hoofdmenu te klikken op Bijwerken en vervolgens te klikken op Modules bijwerken.

Updates kunnen ook worden uitgevoerd als geplande taken. Als u een geplande taak wilt configureren, klikt u op Hulpmiddelen > Planner. Standaard zijn in ESET Cyber Security Pro de volgende taken geactiveerd:

Regelmatig automatisch bijwerken

Automatisch bijwerken na aanmelding van gebruiker

Elk van de updatetaken kan worden gewijzigd om te voldoen aan uw behoeften. Behalve de standaardupdatetaken kunt u ook nieuwe updatetaken maken met een door de gebruiker gedefinieerde configuratie. Zie het gedeelte Planner voor meer informatie over het maken en configureren van updatetaken.