ESET Cyber Security Pro bijwerken naar een nieuwe versie

Voor maximale beveiliging is het belangrijk dat u de nieuwste build van ESET Cyber Security Pro gebruikt. U controleert of er een nieuwe versie beschikbaar is door in het hoofdmenu op Thuis te klikken. Als er een nieuwe build beschikbaar is, wordt een bericht weergegeven. Klik op Meer informatie... om een nieuw venster te openen met het versienummer van de nieuwe build en het wijzigingslogboek.

Klik op Ja om de nieuwste build te downloaden of klik op Niet nu om het venster te sluiten en de upgrade later te downloaden.

Als u op Ja hebt geklikt, wordt het bestand gedownload naar uw downloadmap (of naar de standaardmap die door de browser is ingesteld). Nadat het downloaden van het bestand is voltooid, kunt u het bestand starten en de installatie-instructies uitvoeren. Uw gebruikersnaam en wachtwoord worden automatisch overgezet naar de nieuwe installatie. We raden aan dat u regelmatig controleert of er upgrades beschikbaar zijn, vooral als u ESET Cyber Security Pro via een cd/dvd installeert.