Planner

De Planner is te vinden in het hoofdmenu van ESET Cyber Security Pro onder Hulpmiddelen. De Planner bevat een lijst met alle geplande taken en hun configuratie-eigenschappen, zoals de vooraf gedefinieerde datum en tijd en het gebruikte scanprofiel.

PAGE_SCHEDULER

De Planner beheert en start geplande taken met vooraf gedefinieerde configuraties en eigenschappen. De configuratie en eigenschappen bevatten informatie zoals de datum en tijd alsmede opgegeven profielen die moeten worden gebruikt tijdens de uitvoering van de taak.

Standaard worden de volgende geplande taken in de Planner weergegeven:

Logbestanden onderhouden (nadat de optie Systeemtaken weergeven is ingeschakeld in de instellingen voor de Planner)

Opstartbestand controleren na aanmelding gebruiker

pstartbestand controleren na succesvolle update van de detectiemodules

Regelmatig automatisch bijwerken

Automatisch bijwerken na aanmelding van gebruiker

U kunt de configuratie van een bestaande geplande taak (zowel standaard als door de gebruiker gedefinieerd) bewerken door Ctrl ingedrukt te houden, op de taak te klikken die u wilt wijzigen en op Bewerken te klikken, of door de taak te selecteren en op Taak bewerken te klikken.