Logbestanden filteren

In logbestanden (ook wel logboeken genoemd) wordt informatie over belangrijke systeemgebeurtenissen opgeslagen. U kunt logbestanden filteren om alleen records voor een bepaald type gebeurtenis weer te geven.

Hieronder worden de meest gebruikte typen logbestanden beschreven:

Kritieke waarschuwingen - kritieke systeemfouten (bijvoorbeeld het niet starten van de antivirusbeveiliging)

Fouten - foutmeldingen zoals 'Fout bij downloaden van bestand' en kritieke fouten.

Waarschuwingen - waarschuwingsberichten

Informatieve records- informatieve berichten, met betrekking tot onder andere geslaagde updates, waarschuwingen enz.

Diagnostische records - informatie die nodig is voor het instellen van het programma, plus alle hierboven beschreven records.