Geavanceerde opties

Als u meldingen na elke geslaagde update wilt uitschakelen, selecteert u Geen meldingen over geslaagde updates weergeven.

Als u ontwikkelmodules wilt downloaden die de testfase bijna hebben voltooid, moet u Bèta-updates inschakelen. In veel bèta-updates zijn oplossingen voor productproblemen opgenomen. Met Vertraagde updates downloadt u updates enkele uren nadat ze zijn vrijgegeven. Zo zorgt u ervoor dat clients geen updates ontvangen tot is bevestigd dat deze vrij zijn van praktische problemen.

In ESET Cyber Security Pro worden momentopnames van de detectie-engine en programmamodules vastgelegd voor gebruik met de functie Ongedaan maken van updates. Laat Momentopnamen maken van updatebestanden ingeschakeld, zodat ESET Cyber Security Pro deze momentopnamen automatisch maakt. Als u vermoedt dat een nieuwe update van de detectiemodule en/of programmamodule instabiel of beschadigd is, kunt u terugkeren naar de vorige versie en alle updates voor een bepaalde periode uitschakelen. Of u kunt eerder uitgeschakelde updates inschakelen als u deze voor onbepaalde tijd hebt uitgesteld. Als u updates ongedaan wilt maken en wilt terugkeren naar de oudste versie in de geschiedenis, klikt u op Terugdraaien. Wanneer u de functie Ongedaan maken van updates gebruikt om terug te keren naar een eerdere update, gebruikt u het vervolgkeuzemenu Periode van opschorting instellen op om de tijdperiode op te geven gedurende welke u updates wilt opschorten. Als u tot ingetrokken selecteert, worden normale updates pas weer hervat als u deze handmatig herstelt. Wees voorzichtig met het instellen van de tijdperiode om updates op te schorten.

Maximumleeftijd voor detectie-engine automatisch instellen: hier kunt u de maximale tijd (in dagen) instellen waarna de detectiemodules als verouderd worden aangemerkt. De standaardwaarde is 7 dagen.