Waarschuwingen en meldingen

In het gedeelte Waarschuwingen en meldingen kunt u configureren hoe waarschuwingen en systeemmeldingen bij bedreigingen worden verwerkt door ESET Cyber Security Pro.

Wanneer u Waarschuwingen weergeven uitschakelt, worden alle waarschuwingsvensters geannuleerd. Dit wordt alleen in bepaalde situaties aangeraden. Voor de meeste gebruikers adviseren wij de standaardoptie (ingeschakeld) voor deze optie te laten staan. Geavanceerde opties worden beschreven in dit hoofdstuk.

Wanneer u Meldingen weergeven op bureaublad selecteert, worden er waarschuwingsvensters op het bureaublad weergegeven waarvoor geen gebruikersinteractie nodig is (standaard rechtsboven in het scherm). U kunt opgeven hoe lang een melding wordt weergegeven door de waarde van Meldingen automatisch sluiten na X seconden te wijzigen (standaard 5 seconden).

Sinds ESET Cyber Security Pro versie 6.2 kunt u ook verhinderen dat bepaalde Beveiligingsstatussen in het hoofdvenster van het programma worden weergegeven (het venster Beveiligingsstatus). Zie Beveiligingsstatussen voor meer informatie hierover.