Waarschuwingen weergeven

In ESET Cyber Security Pro worden waarschuwingsdialoogvensters weergegeven om u te informeren over nieuwe programmaversies, nieuwe updates voor het besturingssysteem, het uitschakelen van bepaalde programmaonderdelen, het verwijderen van logboeken enz. U kunt elke melding afzonderlijk onderdrukken door Dit dialoogvenster niet meer weergeven te selecteren.

Via Lijst met dialoogvensters (Instellingen > Voorkeuren voor toepassing opgeven... > Waarschuwingen en meldingen > Instellen...) kunt u de lijst weergeven met alle dialoogvensters die worden geactiveerd door ESET Cyber Security Pro. Als u elke melding wilt inschakelen of onderdrukken, schakelt u het selectievakje in links van de Naam van dialoogvenster. Daarnaast kunt u Weergavevoorwaarden definiëren op basis waarvan meldingen over nieuwe programmaversies en updates van het besturingssysteem worden weergegeven.