Beveiligingsstatussen

De huidige beveiligingsstatus van ESET Cyber Security Pro kan worden gewijzigd door statussen te activeren of deactiveren in Instellingen > Voorkeuren voor toepassing opgeven... > Waarschuwingen en meldingen > Weergeven in het scherm Beveiligingsstatus: Instellingen. De status van verschillende programmafuncties worden weergegeven of verborgen in het hoofdvenster van ESET Cyber Security Pro (het venster Beveiligingsstatus).

U kunt de beveiligingsstatus van de volgende programmafuncties verbergen:

Firewall

Antiphishing

Beveiliging van webtoegang

Beveiliging van e-mailclient

Updates voor besturingssysteem

Licentie verloopt

Computer moet opnieuw worden opgestart