Machtigingen

De instellingen van ESET Cyber Security Pro kunnen van groot belang zijn voor het beveiligingsbeleid van uw organisatie. Onbevoegde wijzigingen kunnen de stabiliteit en beveiliging van uw systeem in gevaar brengen. Om deze reden kunt u bepalen welke gebruikers de configuratie van het programma mogen wijzigen.

Als u gemachtigde gebruikers wilt opgeven, klikt u op Instellingen > Voorkeuren voor toepassing opgeven (of druk op cmd+,) > Machtigingen. Selecteer de gebruikers of groepen in de lijst links en klik op Toevoegen. Als u alle systeemgebruikers/systeemgroepen wilt weergeven, selecteert u Alle gebruikers weergeven/Alle groepen weergeven. Als u een gebruiker wilt verwijderen, selecteert u de naam van de gebruiker in de lijst Geselecteerde gebruikers aan de rechterkant en klikt u op Verwijderen.

note

Over upgrade uitvoeren

Als u de lijst Geselecteerde gebruikers leeglaat, worden alle gebruikers als bevoegd beschouwd.