Gebruikersinterface

Via de configuratie-opties voor de gebruikersinterface kunt u de werkomgeving aan uw eigen behoeften aanpassen. Deze opties zijn toegankelijk vanuit het hoofdmenu door te klikken op Instellingen > Voorkeuren voor toepassing opgeven... (of druk op cmd+,) > Interface.

Als u het welkomscherm van ESET Cyber Security Pro wilt weergeven bij het opstarten van het systeem, selecteer dan Welkomscherm weergeven bij opstarten.

Met Toepassing in Dock weergeven kunt u het ESET Cyber Security Pro-pictogram ECS_icon weergeven in het OS X Dock en heen en weer schakelen tussen ESET Cyber Security Pro en andere toepassingen die worden uitgevoerd door op cmd+tab te drukken. Wijzigingen worden van kracht nadat u ESET Cyber Security Pro opnieuw hebt gestart (doorgaans geactiveerd door het opnieuw opstarten van de computer).

Via de optie Standaardmenu gebruiken kunt u bepaalde sneltoetsen gebruiken (zie Sneltoetsen) en de standaardmenuopties zien (Gebruikersinterface, Instellingen en Hulpmiddelen) op de menubalk van macOS (boven in het scherm).

U kunt knopinfo inschakelen voor bepaalde opties van ESET Cyber Security Pro door Knopinfo weergeven te selecteren.

Met Verborgen bestanden weergeven kunt u verborgen bestanden weergeven en selecteren in de instellingen voor Scandoelen van een Computerscan.

Standaard wordt het ESET Cyber Security Pro-pictogram ECS_icon weergegeven op de menubalk Extra die rechts van de macOS-menubalk (boven in het scherm) wordt weergegeven. Als u dit wilt uitschakelen, deselecteert u Pictogram weergeven in Extra op menubalk. Deze wijziging wordt van kracht nadat u ESET Cyber Security Pro opnieuw hebt gestart (doorgaans geactiveerd door het opnieuw opstarten van de computer).