Sneltoetsen

U kunt de volgende sneltoetsen gebruiken wanneer u met ESET Cyber Security Pro werkt:

cmd+,: hiermee geeft u ESET Cyber Security Pro-voorkeuren weer,

cmd+O: hiermee wijzigt u het formaat van het hoofdvenster van de gebruikersinterface van ESET Cyber Security Pro in het standaardformaat en verplaatst u dit naar het midden van het scherm,

cmd+Q: hiermee verbergt u het hoofdvenster van de gebruikersinterface van ESET Cyber Security Pro. U opent dit door te klikken op het ESET Cyber Security Pro-pictogram ECS_icon op de macOS-menubalk (boven in het scherm),

cmd+W: hiermee sluit u het hoofdvenster van de gebruikersinterface van ESET Cyber Security Pro.

De volgende sneltoetsen werken alleen als de optie Standaardmenu gebruiken is ingeschakeld onder Instellingen > Voorkeuren voor toepassing opgeven... > Interface:

cmd+alt+L: hiermee opent u het gedeelte Logbestanden,

cmd+alt+S: hiermee opent u het gedeelte Planner,

cmd+alt+Q: hiermee opent u het gedeelte Quarantaine.