Hurtigmeny

Hurtigmeny-integrasjon kan aktiveres ved å klikke på Oppsett > Angi programinnstillinger ... (eller trykk på cmd+,) > Hurtigmeny ved å merke av for Integrer i hurtigmeny. Du må logge av eller starte datamaskinen på nytt før endringene trer i kraft. Hurtigmenyalternativene vil være tilgjengelige i vinduet Finder når du klikker CTRL+på en hvilken som helst fil.

Du kan velge alternativer som vil bli vist i hurtigmenyen. Du kan vise Kun skanning-alternativet, som lar deg skanne den valgte filen. Kun rengjøring-alternativet lar deg rense den valgte filen fra hurtigmenyen. Bruk rensing hvis en fil har blitt angrepet av et virus som har festet skadelig kode til den. Hvis dette er tilfellet, vil den først prøve å rense den infiserte filen for å gjenopprette den til original tilstand. Hvis filen består utelukkende av skadelig kode, blir den slettet.

Hvis du velger alternativet Alle, kan du utføre følgende oppgaver fra hurtigmenyen:

Send inn stikkprøve til ESET

Skann

Rens

Legg til filer i karantene

Cyber_Security_Context_Menu_01