Importere og eksportere innstillinger

For å importere en eksisterende konfigurasjon eller eksportere ESET Cyber Security Pro-konfigurasjonen din, klikker du Oppsett > Importer eller eksporter innstillinger.

Import og eksport er nyttig hvis du trenger å ta backup av den nåværende konfigurasjonen av ESET Cyber Security Pro for bruk på et senere tidspunkt. Innstillinger for eksport er også beleilig for brukere som ønsker å bruke sin foretrukne konfigurasjon av ESET Cyber Security Pro på flere systemer. Du kan enkelt importere en konfigurasjonsfil for å overføre de ønskede innstillingene.

IMPORT_EXPORT

Når du skal importere en konfigurasjon, velger du Importere innstillinger og klikker Nettleser for å søke etter konfigureringsfilen du ønsker å importere. For å eksportere velger du Eksporter innstillinger og bruk nettleseren til å velge en plassering på datamaskinen der du vil lagre konfigurasjonsfilen.