Oppsett av proxy-server

Proxy-serverinnstillinger kan konfigureres under Oppsett > Angi programinnstillinger ... (eller ved å trykke på cmd+) > Proxy-server. Når du angir proxy-server på dette nivået, definerer du globale proxy-serverinnstillinger for alle funksjonene i ESET Cyber Security Pro. Parametere som defineres her vil bli benyttet av alle moduler som kreve tilkobling til Internett. ESET Cyber Security Pro støtter Basic Access og NTLM (NT LAN Manager) autentiseringsformer.

Hvis du vil angi proxy-serverinnstillinger på dette nivået, merker du av for Bruk proxy-server og skriver inn IP-adressen eller URL-adressen til proxy-serveren i feltet Proxy Server. I feltet Port kan du angi porten der proxy-serveren godtar tilkoblinger (standard er 3128). Du kan også klikke på Oppdag for å la programmet fylle ut begge feltene.

Hvis kommunikasjon med proxy-serveren krever godkjenning, skriver du inn et gyldig Brukernavn og Passord i de respektive feltene.