Privilegier

ESET Cyber Security Pro-innstillingene kan være svært viktige for sikkerhetsreglene i organisasjonen din. Uautoriserte endringer kan sette systemets stabilitet og beskyttelse i fare. Derfor kan du definere hvilke brukere som har rettigheter til å redigere programkonfigurasjonen.

Hvis du vil angi brukere med tilgangsrettigheter, klikker du Oppsett > Angi programinnstillinger ... (eller trykk på cmd+,) > Privilegier. Velg brukere eller grupper med tilgangsrettigheter i listen på venstre side og klikk Legg til. Velg Vis alle brukere/grupper for å vise alle systembrukerne/-gruppene. Hvis du vil fjerne en bruker, velger du et navn i listen Valgte brukere på høyre side og klikker Fjern.

note

Om oppgradering

Hvis du lar listen over valgte brukere stå tom, regnes alle brukere for å være privilegerte.