Päivitä

ESET Cyber Security Pro on päivitettävä säännöllisesti, jotta suojaustaso pysyy mahdollisimman hyvänä. Päivitysmoduuli varmistaa ohjelman ajantasaisuuden lataamalla uusimmat tunnistusmoduulit.

Kun päävalikosta valitaan Päivitä, käyttäjä näkee voimassa olevan tuotteen ESET Cyber Security Pro päivityksen tilan, mukaan lukien edellisen onnistuneen päivityksen ajankohdan ja päivitystarpeen. Päivitysprosessin voi aloittaa manuaalisesti valitsemalla Päivitä moduulit.

Normaalioloissa, joissa päivitysten lataaminen on onnistunut, Päivitä-ikkunassa näkyy ilmoitus Päivitystä ei tarvitse tehdä - asennetut moduulit ovat voimassa. Jos moduuleja ei voi päivittää, suosittelemme, että tarkistat päivitysasetukset – tämän virheen tavallisimmat syyt ovat väärin määritetyt todennustiedot (käyttäjänimi ja salasana) tai virheelliset yhteysasetukset.

Päivitysikkunassa näkyy myös tunnistusohjelman versionumero. Versionumero on linkitetty ESETin sivuille, jolla on eritelty tunnistusohjelman päivitystiedot.