Välityspalvelimen asetukset

Välityspalvelimen asetukset voi määrittää kohdassa Asetukset > Anna sovelluksen oletusasetukset... (tai painamalla cmd+,) > Välityspalvelin. Välityspalvelimen määrittäminen tällä tasolla määrittää yleiset välityspalvelimen asetukset kaikille tuotteen ESET Cyber Security Pro toiminnoille. Kaikki Internet-yhteyttä edellyttävät moduulit käyttävät näitä parametreja. ESET Cyber Security Pro tukee Basic Access- ja NTLM (NT LAN Manager) -todennuksia.

Jos haluat määrittää välityspalvelimen asetukset tälle tasolle, valitse Käytä välityspalvelinta ja anna välityspalvelimen IP- tai URL-osoite Välityspalvelin-kenttään. Määritä Portti-kenttään portti, josta välityspalvelin hyväksyy yhteyksiä (oletusarvoisesti 3128). Voit myös antaa ohjelman täyttää molemmat kentät napsauttamalla Havaitse.

Jos viestintä välityspalvelimen kanssa vaatii todennusta, anna voimassa oleva Käyttäjänimi ja Salasana niille varattuihin kenttiin.