Pikavalikko

Pikavalikkoon integroinnin voi ottaa käyttöön valitsemalla Asetukset > Anna sovelluksen oletusasetukset... (tai painamalla cmd+,) > Pikavalikko ja valitsemalla Integroi pikavalikkoon -asetuksen. Muutokset tulevat voimaan vasta, kun olet kirjautunut ulos tai tietokone on käynnistetty uudelleen. Pikavalikon vaihtoehdot ovat käytettävissä Finder-ikkunassa, kun painat CTRL-näppäintä ja valitset jonkin tiedoston.

Voit valita pikavalikossa olevia vaihtoehtoja. Voit valita Vain tarkistus -vaihtoehdon, jolla voit tarkistaa valitun tiedoston, tai Vain puhdistus -vaihtoehdon, jolla voit puhdistaa pikavalikosta valitun tiedoston. Puhdistustoimintoa tulee käyttää, jos tiedostossa on virustartunta, joka on lisännyt haittaohjelmaa tiedostoon. Tässä tapauksessa kannattaa ensin yrittää puhdistaa viruksen tartuttama tiedosto ja palauttaa se alkuperäiseen tilaansa. Jos tiedosto sisältää vain haitallista koodia, se poistetaan.

Jos valitset Kaikki-vaihtoehdon, voit valita pikavalikosta seuraavia tehtäviä:

Lähetä näytteitä ESETille

Tarkista

Puhdista

Tiedostojen lisääminen karanteeniin

Cyber_Security_Context_Menu_01