Käyttöoikeudet

Tuotteen ESET Cyber Security Pro asetukset voivat olla erittäin tärkeitä organisaation tietoturvakäytännön kannalta. Luvattomat muokkaamiset voivat vaarantaa järjestelmän vakauden ja tietoturvan. Tästä syystä ohjelman kokoonpanon muokkausoikeudet voi määrittää eri käyttäjille.

Voit määrittää käyttöoikeuksia valitsemalla Asetukset > Anna sovelluksen oletusasetukset... (tai painamalla cmd+,) > Käyttöoikeudet. Valitse käyttäjät tai ryhmät vasemmalla olevasta luettelosta ja valitse Lisää. Voit tuoda kaikki käyttäjät näkyviin valitsemalla Näytä kaikki käyttäjät/ryhmät. Käyttäjän voi poistaa valitsemalla hänen nimensä valittujen käyttäjien luettelosta oikealta ja valitsemalla Poista-vaihtoehdon.

note

Päivittäminen

Jos jätät valittujen käyttäjien luettelon tyhjäksi, kaikkien käyttäjien oletetaan saaneen käyttöoikeudet.