Lähetä tiedosto analysoitavaksi

Jos havaitset tietokoneessa epäilyttävästi toimivan tiedoston, voit lähettää sen ESETin tutkimuslaboratorioon analysoitavaksi.

important

Ennen näytteiden lähettämistä ESETille

Älä lähetä näytettä, ellei se täytä ainakin jotain seuraavista ehdoista:

ESET-tuotteesi ei havaitse näytettä lainkaan

Tiedosto tunnistetaan virheellisesti uhaksi

Emme hyväksy henkilökohtaisia tiedostojasi (jotka haluat ESETin tarkistavan haittaohjelmien varalta) näytteiksi (ESET Research Lab ei tee tarvepohjaista tarkistusta käyttäjien puolesta)

Kirjoita kuvaava aihe ja sisällytä tiedostosta mahdollisimman paljon tietoja (kuten näyttökuva tai Web-sivusto, josta se on ladattu).

Voit lähettää näytteen tuotteeseen sisältyvällä lähetyslomakkeella. Se sijaitsee kohdassa Työkalut > Lähetä näyte analysoitavaksi.

Lisää Lähetä näyte analysoitavaksi -lomakkeeseen seuraavaa:

Tiedosto – Lähetettävän tiedoston polku.

Kommentti – kuvaile tiedoston lähettämisen syytä.

Sähköpostiosoite yhteydenottoa varten – Sähköpostiosoite lähetetään yhdessä epäilyttävien tiedostojen kanssa ESETille ja sitä voidaan käyttää, jos analyysi edellyttää lisätietoja sinulta. Sähköpostiosoitteen antaminen on valinnaista.

note

Et välttämättä saa vastausta ESETiltä

Et saa vastausta ESETiltä, ellei lisätietoja tarvita, koska joka päivä palvelimemme vastaanottavat kymmeniätuhansia tiedostoja emmekä voi vastata kaikkiin lähetyksiin.

Jos tiedosto todetaan haitalliseksi sovellukseksi tai sivustoksi, sen määritys lisätään tulevaan päivitykseen.