Käyttöliittymä

Käyttöliittymän kokoonpanoon liittyvillä asetuksilla voidaan säätää työympäristöä tarpeen mukaan. Näitä asetuksia voi käsitellä päävalikosta valitsemalla Asetukset > Anna sovelluksen oletusasetukset... (tai painamalla cmd+,) > Liittymä.

Ohjelman ESET Cyber Security Pro käynnistyskuvan voi näyttää käynnistyksen yhteydessä valitsemalla Näytä käynnistyskuva käynnistettäessä.

Esitä sovellus Dockissa -asetuksen avulla ohjelman ESET Cyber Security Pro kuvakkeen ECS_icon voi näyttää macOS:n Dockissa. Ohjelman ESET Cyber Security Pro ja muiden käynnissä olevien ohjelmien välillä voi siirtyä painamalla näppäinyhdistelmää cmd+tab. Muutokset tulevat voimaan, kun ESET Cyber Security Pro on käynnistetty uudelleen (yleensä tietokoneen uudelleenkäynnistyksen yhteydessä).

Käytä vakiovalikkoa -asetuksen avulla voit käyttää tiettyjä pikanäppäimiä (lisätietoja on kohdassa Pikanäppäimet) ja tarkastella vakiovalikkokohteita (Käyttöliittymä, Asetukset ja Työkalut) macOS-valikkorivillä (näytön yläosassa).

Tietyt ohjelman ESET Cyber Security Pro työkaluvihjeet voi ottaa käyttöön valitsemalla Näytä työkaluvihjeet.

Näytä piilotetut tiedostot -asetuksen avulla voi tarkastella ja valita piilotettuja tiedostoja Tietokoneen tarkistus -kokoonpanon Tarkistettavat kohteet -asetuksissa.

Oletusarvon mukaan ohjelman ESET Cyber Security Pro kuvake ECS_icon näkyy valikkorivin lisätilassa, joka sijaitsee macOS-valikkorivin oikealla puolella (näytön yläosassa). Jos haluat poistaa kuvakkeen käytöstä, poista asetuksen Näytä kuvake valikkorivin lisätilassa valinta. Tämä muutos tulee voimaan, kun ESET Cyber Security Pro on käynnistetty uudelleen (yleensä tietokoneen uudelleenkäynnistyksen yhteydessä).