Palomuuriprofiilit

Profiilien avulla voit hallita ohjelman ESET Cyber Security Pro palomuurin toimintaa. Kun luot tai muokkaat palomuurin sääntöä, määrität sen tietylle profiilille. Kun valitset profiilin, vain yleiset säännöt (joille ei ole määritetty profiilia) ja kyseiselle profiilille määritetyt säännöt otetaan käyttöön. Voit luoda useita profiileja eri säännöillä, jolloin voit muuttaa palomuurin toimintaa vaivattomasti.