Palomuurivyöhykkeet

Vyöhyke vastaa kokoelmaa verkko-osoitteita, jotka muodostavat yhden loogisen ryhmän. Jokaiseen ryhmän osoitteeseen pätevät samanlaiset, koko ryhmälle keskitetysti määritetyt säännöt.

Näitä vyöhykkeitä voi luoda napsauttamalla Lisää.... Anna vyöhykkeelle Nimi ja Kuvaus (valinnainen), valitse profiili, johon tämä vyöhyke kuuluu, ja lisää IPv4-/IPv6-osoite, osoitealue, aliverkko, Wi-Fi-verkko tai liittymä.