Suodatustilat

Ohjelman ESET Cyber Security Pro palomuurille on saatavilla kolme suodatustilaa. Suodatustila-asetukset ovat ohjelman ESET Cyber Security Pro oletusasetuksissa (paina cmd+,) > Palomuuri. Palomuurin toiminta muuttuu valitun tilan mukaan. Suodatustilat vaikuttavat myös tarvittaviin käyttäjätoimiin.

Kaikki liikenne on estetty – kaikki saapuvat ja lähtevät yhteydet estetään.

Automaattinen ja poikkeukset – Oletustila. Tämä tila soveltuu käyttäjille, jotka suosivat vaivatonta tapaa käyttää palomuuria ilman sääntömäärityksiä. Automaattisessa tilassa sallitaan tietyn järjestelmän lähtevä vakioliikenne ja estetään kaikki verkon puolelta tulevat yhteydet, joita käyttäjä ei ole aloittanut. Voit myös lisätä mukautettuja, käyttäjän määrittämiä sääntöjä.

Vuorovaikutteinen tila – Voit muodostaa mukautettuja määrityksiä palomuuria varten. Kun tietoliikennettä havaitaan, eikä sille ole olemassa sääntöjä, näkyviin tulee valintaikkuna, joka ilmoittaa tuntemattomasta yhteydestä. Valintaikkunassa voi sallia tai estää tietoliikenteen, ja tämä päätös voidaan määrittää muistiin palomuurin uutena sääntönä. Jos valitset uuden säännön luonnin, kaikki tällaiset yhteystyypit sallitaan tai estetään jatkossa säännön mukaan.

FIREWALL_NEW_CONNECTION

Jos haluat tallentaa yksityiskohtaisia tietoja estetyistä yhteyksistä lokitiedostoon, valitse Kirjaa kaikki estetyt yhteydet. Voit tarkistaa palomuurin lokitiedostot valitsemalla päävalikosta Työkalut > Lokit ja valitsemalla avattavasta Loki-valikosta Palomuuri.