Palomuurisäännöt

Palomuurisäännöt edustavat ehtojen ryhmää, jonka avulla voidaan testata kaikkia verkkoyhteyksiä ja päättää näihin ehtoihin liittyviä toimenpiteitä. Palomuurisäännöillä voit määrittää, millaisia toimenpiteitä on tehtävä, jos säännön määrittämä yhteys muodostetaan.

Saapuvissa yhteyksissä etätietokone yrittää muodostaa yhteyden paikalliseen järjestelmään. Lähtevät yhteydet toimivat vastakkaisella tavalla – paikallinen järjestelmä muodostaa yhteyden etätietokoneeseen.

Jos uusi tuntematon yhteys havaitaan, sen sallimista tai estämistä on harkittava huolellisesti. Ei-toivotut, suojaamattomat tai tuntemattomat yhteydet voivat vaarantaa järjestelmän turvallisuuden. Jos tällainen yhteys muodostetaan, suosittelemme erityisen huomion kiinnittämistä etätietokoneeseen ja yhteyden muodostamista yrittävään sovellukseen. Monissa tietomurroissa yritetään hankkia ja lähettää yksityisiä tietoja tai ladata haitallisia sovelluksia isäntinä toimiviin työasemiin. Palomuurin avulla voit havaita ja katkaista tällaiset yhteydet.

Oletusarvon mukaan Applen allekirjoittamat sovellukset voivat käyttää verkkoa automaattisesti. Jos haluat poistaa tämän käytöstä, poista asetuksen Salli Applen allekirjoittaman ohjelmiston käyttää verkkoa automaattisesti.