Palomuuri

Palomuuri ohjaa kaikkea järjestelmään tulevaa ja siitä lähtevää verkkotietoliikennettä sallimalla tai estämällä yksittäisiä verkkoyhteyksiä määritettyjen suodatussääntöjen perusteella. Se suojaa järjestelmää etätietokoneiden hyökkäyksiltä ja mahdollistaa joidenkin palvelujen estämisen. Se sisältää myös HTTP-, POP3- ja IMAP-protokollien virustentorjunnan.

important

Tarkistuspoikkeukset

ESET Cyber Security Pro ei tarkista salattuja HTTPS-, POP3S- ja IMAPS-protokollia.

Palomuurikokoonpano on Asetukset-valikossa kohdassa Palomuuri. Voit säätää suodatustilaa, sääntöjä ja yksityiskohtaisia asetuksia. Tästä voit myös käyttää ohjelman yksityiskohtaisia asetuksia.

Jos vaihdat Estä kaikki verkkoliikenne: katkaise verkkoyhteys -asetukseksi KÄYTÖSSÄ, palomuuri estää kaiken saapuvan ja lähtevän tietoliikenteen. Käytä tätä asetusta vain, jos epäilet kriittisiä suojausriskejä, jotka edellyttävät järjestelmän verkkoyhteyden katkaisemista.