Tietojenkalastelusuojaus

Käsitteellä tietojenkalastelu tarkoitetaan rikollista toimintaa, jossa käytetään hyväksi sosiaalista manipulointia (käyttäjän manipulointia luottamuksellisten tietojen saamiseksi). Tietojenkalastelulla pyritään usein hankkimaan pääsy arkaluonteisiin tietoihin kuten pankkitilinumeroihin, luottokorttinumeroihin, PIN-koodeihin tai käyttäjänimiin ja salasanoihin.

Tietojenkalastelusuojaus (Asetukset > Anna sovelluksen oletusasetukset... > Tietojenkalastelusuojaus) kannattaa ottaa käyttöön. Kaikki vaarallisista sivustoista tai vaarallisilta toimialueilta tulevat mahdolliset tietojenkalasteluhyökkäykset estetään, ja hyökkäyksestä ilmaiseva varoitus tulee näkyviin.