Siirrettävän tietovälineen tarkistaminen ja estäminen

ESET Cyber Security Pro voi tarkistaa siirrettävät tallennusvälineet (esim. CD-, DVD-, USB-laitteet) tarvepohjaisesti. macOS 10.15:ssä ESET Cyber Security Pro voi tarkistaa myös muita ulkoisia medialaitteita.

important

Siirrettävän tietovälineen tarkistus macOS 11:ssä ja uudemmissa

ESET Cyber Security Pro, joka on asennettu macOS 11:een ja uudempiin, voi tarkistaa vain tallennusvälineitä.

NEW_DEVICE

Siirrettävät tietovälineet saattavat sisältää haittaohjelmaa, joka voi uhata tietokonettasi. Voit estää siirrettävän tietovälineen napsauttamalla Tallennusväline estää asetuksen -painiketta (katso yllä olevaa kuvaa) tai valitsemalla ohjelman pääikkunan päävalikosta Asetukset > Anna sovelluksen oletusasetukset... > Media ja valitsemalla sitten Ota siirrettävän tietovälineen esto käyttöön. Jos haluat sallia tietyt tietovälinetyypit, poista haluamiesi tietovälineasemien valinta.

note

CD-levyn käyttö

Jos haluat sallia tietokoneeseen USB-kaapelilla liitetyn ulkoisen CD-aseman käytön, poista CD-levy-asetuksen valinta.