Asetukset

Asetukset-osiossa voit valita menetelmät, joilla järjestelmä tarkistetaan. Käytettävissäsi ovat seuraavat asetukset:

Heuristiikka – Heuristiikka tarkoittaa algoritmia, joka analysoi ohjelmien (haitallista) toimintaa. Heuristiikkatunnistuksen tärkein etu on kyky tunnistaa uusia haitallisia ohjelmistoja, joita ei aiemmin ollut.

Kehittynyt heuristiikka – Kehittynyt heuristiikka koostuu ESETin kehittämistä, ainutlaatuisista algoritmeista, jotka on optimoitu tunnistamaan madot ja troijalaiset. Algoritmit on laadittu korkean tason ohjelmointikielillä. Ohjelman tunnistuskyky on kehittyneen heuristiikan ansiosta merkittävästi muita ohjelmia parempi.