Kohteet

Kohteet-osiossa voidaan määrittää, mitkä tiedostot tarkistetaan tunkeutumisten varalta.

Symboliset linkit – (vain Tietokoneen tarkistus) tarkistaa sellaisen tekstimerkkijonon sisältävät tiedostot, jonka käyttöjärjestelmä tulkitsee poluksi toiseen tiedostoon tai hakemistoon.

Sähköpostitiedostot – (ei käytettävissä reaaliaikaisessa suojauksessa) tarkistaa sähköpostitiedostot.

Postilaatikot – (ei käytettävissä reaaliaikaisessa suojauksessa) tarkistaa järjestelmän postilaatikot. Tämän asetuksen virheellinen käyttö voi aiheuttaa ristiriidan sähköpostisovelluksessa. Lisätietoja tämän asetuksen eduista ja haitoista on seuraavassa tietämyskanta-artikkelissa.

Arkistot – (ei käytettävissä reaaliaikaisessa suojauksessa) tarkistaa arkistoihin pakatut tiedostot (.rar, .zip, .arj, .tar jne.).

Itsepurkautuvat arkistot – (ei käytettävissä reaaliaikaisessa suojauksessa) tarkistaa itsepurkautuvissa arkistotiedostoissa olevat tiedostot.

Suorituksenaikaiset pakkaajat – Suorituksenaikaiset pakkaajat purkautuvat muistiin, toisin kuin vakiomuotoiset arkistotyypit. Kun tämä asetus on valittuna, myös vakiomuotoiset staattiset pakkaajat (esim. UPX, yoda, ASPack, FGS) tarkistetaan.