Lisäasetukset

Tässä ikkunassa voit määrittää ThreatSense-järjestelmän tarkistamien kohteiden tyypin. Lisätietoja Itsepurkautuvista arkistoista, Ajonaikaisista pakkaajista ja Kehittyneestä heuristiikasta saat kohdasta ThreatSense-järjestelmän parametrien asetukset.

Emme suosittele tekemään muutoksia Oletusarkistointiasetukset-kohdassa, ellei muuttamista tarvita tietyn ongelman selvittämiseen, sillä suuret arkiston sisäkkäisyysarvot voivat heikentää järjestelmän suorituskykyä.

Suoritettujen tiedostojen ThreatSense-parametrit - oletusarvon mukaan kehittynyttä heuristiikkaa käytetään, kun tiedostoja suoritetaan. On suositeltavaa pitää Smart-optimointi ja ESET Live Grid käytössä, jotta vaikutus järjestelmän suorituskykyyn vähenisi.

Verkkoasemien yhteensopivuuden lisäys – Tämä asetus parantaa suorituskykyä, kun tiedostoja käytetään verkosta. Tätä asetusta kannattaa käyttää, jos järjestelmä hidastuu verkkoasemia käytettäessä. Ominaisuus käyttää järjestelmän tiedostojärjestelijää macOS 10.10:ssä ja sitä uudemmissa versioissa. Huomaathan, että kaikki sovellukset eivät tue tiedostojärjestelijää. Esimerkiksi Microsoft Word 2011 ei tue sitä, kun taas, Word 2016 tukee.