Reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus

Reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaustoiminto tarkistaa kaikki tallennusvälinetyypit. Erilaiset tapahtumat voivat käynnistää tarkistuksen. ThreatSense-tekniikkaa (kuvattu osiossa nimeltä ThreatSense-moottorin parametrien asetukset) käyttävän reaaliaikaisen tiedostojärjestelmän suojauksen juuri luoduille ja vanhoille tiedostoille suorittamat toimenpiteet voivat olla erilaisia. Juuri luotuja tiedostoja voi hallita tarkemmin.

Oletuksena kaikki tiedostot tarkistetaan tiedosto auki, tiedoston luonti tai tiedoston suoritus. Suosittelemme säilyttämään oletusasetukset, sillä ne antavat tietokoneelle parhaan reaaliaikaisen suojauksen tason. Reaaliaikainen suojaus käynnistyy järjestelmän käynnistyksen yhteydessä ja tekee tarkistuksia keskeytymättä. Tietyissä tapauksissa (esimerkiksi ristiriidan ilmetessä jonkin toisen reaaliaikaisen tarkistustoiminnon kanssa) reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus voidaan poistaa käytöstä napsauttamalla (näytön yläosassa) valikkorivillä olevaa tuotteen ESET Cyber Security Pro kuvaketta ECS_icon ja valitsemalla sitten Poista reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus käytöstä -vaihtoehdon. Reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus voidaan poistaa käytöstä myös ohjelman pääikkunasta (valitsemalla Asetukset > Tietokone ja vaihtamalla Reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus -asetukseksi POIS KÄYTÖSTÄ).

Seuraavat kohteet voidaan ohittaa Real-time -tarkistuksesta:

Paikalliset asemat - järjestelmän kiintolevyt

Siirrettävä tietoväline - CD-/DVD-levyt, USB-laitteet, Bluetooth-välineet jne.

Verkkomedia - kaikki verkkoon liitetyt asemat

Suosittelemme, että käytät oletusasetuksia ja että muutat tarkistuksessa ohitettavia kohteita vain erityistapauksissa, esimerkiksi silloin, kun tietyn tallennusvälineen tarkistaminen hidastaa tiedonsiirtoa merkittävästi.

Voit muokata reaaliaikaisen tiedostojärjestelmän suojauksen lisäasetuksia siirtymällä kohtaan Asetukset > Anna sovelluksen oletusasetukset... (tai painamalla cmd+,) > Reaaliaikainen suojaus ja napsauttamalla Lisäasetukset-kohdan vieressä olevaa Asetukset...-painiketta (kuvattuTarkistuksen lisäasetuksissa).