Tarkistusprofiilit

Ensisijaiset tarkistusasetukset voi tallentaa tulevia tarkistuksia varten. Suosittelemme luomaan eri profiilin (erilaisilla tarkistuskohteilla ja -tavoilla sekä muilla parametreilla) kullekin säännöllisesti käytettävälle tarkistukselle.

Voit luoda uuden profiilin valitsemalla päävalikosta Asetukset > Anna sovelluksen oletusasetukset... (tai painamalla cmd+,) > Tietokoneen tarkistus ja valitsemalla profiililuettelon vierestä Muokkaa...

PROFILE_MANAGER

Voit luoda tarkistusprofiilin tarpeidesi mukaan ThreatSense-moottorin parametrien asetukset -kohdassa olevien tarkistuksen asetusten parametrikuvausten mukaisesti.

Esimerkki: Käyttäjä haluaa luoda oman tarkistusprofiilin ja Smart Scan -kokoonpano on osittain sopiva, mutta käyttäjä ei kuitenkaan halua tarkistaa suorituksenaikaisia pakkaajia tai mahdollisesti vaarallisia sovelluksia. Sen lisäksi halutaan käyttää tarkkaa puhdistusta. Kirjoita profiilin nimi Tarvepohjaisen tarkistustoiminnon profiililuettelo -ikkunaan, napsauta Lisää-painiketta ja vahvista valinta valitsemalla OK. Säädä sitten parametreja vaatimustesi mukaan tekemällä ThreatSense-ohjelma- ja Tarkistettavat kohteet -asetukset.

Jos haluat sulkea käyttöjärjestelmän ja sammuttaa tietokoneen tarvepohjaisen tarkistuksen valmistuttua, valitse vaihtoehto Sammuta tietokone tarkistuksen jälkeen.