Tarkistuskohteet

Tarkistuskohteet -puurakenteesta voit valita tiedostot ja kansiot, joista etsitään viruksia. Kansioita voi valita myös profiilin asetusten mukaan.

Tarkistettavan kohteen voi määrittää tarkemmin määrittämällä polun niihin kansioihin tai tiedostoihin, jotka lisätään tarkistukseen. Valitse kohteet puurakenteesta, jossa on luettelo kaikista tietokoneessa käytettävissä olevista kansioista. Voit tehdä tämän valitsemalla tiettyä tiedostoa tai kansiota vastaava valintaruutu.