Verkkoyhteydet

Verkkoyhteydet on luettelo tietokoneen aktiivisista verkkoyhteyksistä. ESET Cyber Security Pro lisää yksityiskohtaisia tietoja kustakin yhteydestä ja mahdollistaa näiden yhteyksien estävän säännön luonnin.

Luo estosääntö tälle yhteydelle

ESET Cyber Security Pro mahdollistaa estosäännön luomisen kullekin Verkkoyhteydet-hallintaliittymässä olevalle yhteydelle. Voit luoda estosäännön napsauttamalla yhteyttä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Luo estosääntö tälle yhteydelle -vaihtoehdon.

1.Valitse sen yhteyden Profiili, jolle haluat luoda säännön, ja kirjoita säännön nimi. Valitse sovellus, jota sääntö koskee, tai valitse valintaruutu, jolla sääntö otetaan käyttöön kaikissa sovelluksissa.

2.Valitse yhteydelle tehtävä toiminto, joko sen estäminen tai salliminen. Valitse yhteyden suunta, johon sääntöä sovelletaan. Voit luoda lokitiedoston säännölle valitsemalla Kirjaa sääntö.

3.Valitse yhteysprotokolla ja porttityypit. Valitse palvelun portti tai määritä porttiväli muodossa alku-loppu.

4.Valitse kohde ja anna tiedot pakolliseen kenttään kohteesta riippuen.