Web og e-mailbeskyttelse

Du kan få adgang til internet- og e-mailbeskyttelse fra hovedmenuen ved at klikke på Beskyttelse > Internet og e-mail. Hvis du vil administrere mere avancerede indstillinger for hvert modul, skal du åbne Programindstillinger ved hjælp af cmd+, eller klikke på ESET Cyber Security på macOS-menulinjen og vælge Præferencer (indstillinger). Følgende beskyttelsesmoduler er tilgængelige inden for internet- og e-mailbeskyttelse:

Web – Overvåger HTTP-kommunikation mellem webbrowsere og fjernservere.

Anti-Phishing-beskyttelse – Blokerer potentielle phishingangreb fra websteder eller domæner.

E-mail – Kontrollerer e-mailkommunikation, der er modtaget via protokollerne POP3 og IMAP.

important

Scanningsundtagelser

ESET Cyber Security scanner ikke de krypterede protokoller HTTPS, POP3S og IMAPS.