Anti-Phishing-beskyttelse

Phishing er en kriminel aktivitet, der bruger social engineering (manipulation af brugere for at få fortrolige oplysninger). Phishing bruges ofte til at få adgang til følsomme oplysninger, f.eks. bankkontonumre, kreditkortnumre, pinkoder, brugernavne eller adgangskoder. Find flere oplysninger om phishing i ESET-ordlisten.

Vi anbefaler, at du holder anti-phishing aktiveret (Beskyttelse > Web og e-mail > Anti-phishing-beskyttelse). Alle potentielle phishingangreb, der stammer fra skadelige websteder eller domæner, blokeres, og der vises en advarsel med oplysninger om angrebet.

Hvis du vil teste, om Anti-Phishing-beskyttelse virker, skal du se AMTSO-testsiden.