Computerbeskyttelse

Du kan finde konfiguration af computerbeskyttelse under Beskyttelse > Computer. Dette vindue viser status for systemmodulerne Beskyttelse af filsystem i realtid og ESET LiveGrid®-omdømme. Vi anbefaler, at du holder begge moduler aktiveret. Hvis du slukker for et af dem, kan det forringe din computers beskyttelse.

computer_protection

Du kan klikke på til/fra-knappen for at aktivere eller deaktivere funktionen Automatisk opdatering i afsnittet Opdater. Når Automatisk opdatering er aktiveret, søger ESET Cyber Security efter de seneste produktopdateringer og downloader dem automatisk.