Beskyttelse

Indstillingen Beskyttelse i hovedprogramvinduet giver dig mulighed for at justere beskyttelsesniveauet for din computer, web og e-mail. Både sektionerne Computerbeskyttelse og Web-/mailbeskyttelse indeholder beskyttelsesmoduler, der kan aktiveres eller deaktiveres. Vi anbefaler stærkt, at du holder alle moduler aktiveret for at drage fuld fordel af ESET Cyber Security og holde din computer sikker.