Hjælp og support

ESET Cyber Security indeholder fejlfindingsværktøjer og supportoplysninger, der hjælper dig med at løse problemer, som måske opstår. Du kan finde afsnittet Hjælp og support i programmets hovedvindue. Klik på Se detaljer ud for Installerede komponenter for at få vist listen over installerede komponenter. Hvis du vil kopiere listen til Udklipsholder, skal du højreklikke et vilkårligt sted i vinduet Installerede komponenter og klikke på Kopier alle. Dette kan være nyttigt under fejlfinding eller under kontakt til teknisk support.

Produktversionen af eb.generic.tiny logo-normal ESET Cyber Security vises sammen med produktabonnements-ID'et. Der er en mulighed for at ændre licens. Klik på denne mulighed for at åbne aktiveringsvinduet og aktivere dit produkt. Ved at klikke på knappen Om kan du se flere oplysninger om ESET Cyber Security.

eb.functionality.help-normal Hjælpeside - Klik på dette link for at åbne ESET Cyber Security-hjælp-siderne.

wrench Teknisk support – Hvis du ikke kan løse problemet ved hjælp af vores hjælpesider, skal du kontakte ESET Kundeservice.

kb VidensbaseESETs vidensbase indeholder svar på de fleste ofte stillede spørgsmål samt anbefalede løsninger til forskellige problemer. ESETs tekniske specialister opdaterer jævnligt vidensbasen, og den er derfor et stærkt redskab til løsning af forskellige problemer.

help_support