Import- og eksportindstillinger

Hvis du vil importere en eksisterende konfiguration eller eksportere din ESET Cyber Security-konfiguration, skal du åbne hovedprogramvinduet i ESET Cyber Security og i macOS-menulinjen øverst til venstre på skærmen klikke på Fil > Importer eller eksporter indstillinger.

Import og eksport er praktisk, hvis du skal sikkerhedskopiere den aktuelle konfiguration af ESET Cyber Security, så den kan bruges senere. Eksport af indstillinger er også velegnet for brugere, der vil anvende deres foretrukne konfiguration af ESET Cyber Security på flere systemer. Du kan nemt importere en konfigurationsfil for at overføre de ønskede indstillinger.

Hvis du vil importere en konfiguration, skal du vælge Importér indstillinger og navigere til den konfigurationsfil, du vil importere. Hvis du vil eksportere, skal du vælge Eksportér indstillinger og bruge browseren til at vælge en placering på din computer, hvor du vil gemme konfigurationsfilen.