Produktaktivering

Vinduet Produktaktivering vises som et af onboarding-trinnene. Hvis produktaktiveringen ikke blev udført under onboarding, kan den til enhver tid tilgås i ESET Cyber Security-applikationen. For at starte applikationen skal du klikke på ikonet ESET Cyber Security ECS_icon i macOS menulinjen (øverst på skærmen) og derefter vælge Vis ESET Cyber Security. Advarslen Produktaktivering vises i afsnittet Oversigt. Advarslen indeholder et link til aktiveringsdialogboksen. Når aktiveringsdialogboksen åbnes, skal du angive følgende:

Aktivér med en aktiveringsnøgle – Angiv din aktiveringsnøgle, som identificerer ejeren af abonnementet og aktiverer abonnementet. Aktiveringsnøglen er en unik streng i formatet XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX eller XXXX-XXXXXXXX.

Gratis prøveperiode – Vælg denne indstilling for at evaluere ESET Cyber Security, før du køber. Indtast dine oplysninger, og klik på Registrer for at aktivere ESET Cyber Security i en begrænset periode. Prøvelicenser kan kun aktiveres én gang pr. kunde.

Køb et abonnement – Klik på denne mulighed for at købe et abonnement. Dette omdirigerer dig til din lokale ESET-distributørs websted.

Brug din ESET HOME-konto – Log ind på din ESET HOME-konto, og vælg et abonnement for at aktivere ESET-produktet på din enhed.

Aktivér senereKlik på denne indstilling, hvis du ikke vil aktivere på dette tidspunkt.

note

Du kan finde flere oplysninger om, hvor du kan finde en aktiveringsnøgle, i følgende artikel i ESETs vidensbase.